WEDDING, OPENING, VERAARDAG? "R-DECORATION, UW BALLONEN SPECIALIST!"

BALLONNEN BOOG NODIG VOOR UW OPENING? HIER ENKELE R-DECORATION CREATIES

Een ballonboog voor de deur of in de zaal is een goede keuze. Het is een extra attentie voor uw gasten en zeker leuk voor de foto's.
R-decoration Partydecor kan u verschillende soorten ballonbogen leveren.
 
 Zo kunt u kiezen voor een standaard boog in alle mogelijk denkbare kleuren en stijlen of u kunt ervoor kiezen de boog verder aan te kleden met opgewerkte bloemen, harten, stoffen of andere figuren.

Verder kunnen wij ook bogen plaatsen in de vorm van een hart, gewoon romantisch....

Onze ballonbogen worden geleverd in verschillende afmetingen, standaard afmeting van een standaard ballonboog is 2,5 hoog en 2,5 meter breed . Voldoende om met 2 personen tegelijk onderdoor te lopen.

BALLONENNEN PILAREN VOOR TAL VAN TOEPASSINGEN

De ballonstaanders zijn erg indrukwekkend

Geen ballonboog maar ballonstaanders of kolommen worden ze ook wel genoemd.

De ballonstaanders zijn 2 meter hoog en voorzien van een grote TOPballon van 80 cm doorsnede.
Deze TOPballon kan voorzien zijn van een opdruk met bv. Just Married met rozen of hartjes of alleen hartjes of ....kortom er zijn veel mogelijkheden.

De staanders zijn te verkrijgen in verschillende vormen.
Met de ballonstaander voor de deur is het wel een geheel, het mooiste is wel om een combinatie van 2 staanders te gebruiken.

Ballonstaanders zijn 2 meter hoog en worden voorzien van een grote TOPballon. Deze maakt de staander af en geeft het exclusieve beeld zoals u kunt zien.

HELIUM DECORATIES, ALLES IS MOGELIJK

Heliumballonnen op uw feest maken het geheel helemaal af.

Helium gevulde decoratie voor op de tafels en in de zaal als entree  Rondom de ceremonie/Dansopening erg mooi te gebruiken waarna deze kunnen worden doorgezet in de feestzaal. Bekijk de verschillende mogelijkheden.
 
U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een grote ballon van 80 cm doorsnede te gebruiken bij de ceremonie. Door de grootte van deze ballon krijgt uw locatie extra sfeer en kunt u goed uw kleuren laten overkomen in iedere locatie.